Nyelv:
  • Deutsch
  • English
  • Magyar
Ajánlatkérés
Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Cégünk műanyag alapanyag (darálék, re-granulátum) felvásárlással, illetve műanyag alapanyag (darálék, re-granulátum) kereskedelemmel foglalkozik. Ezen műanyag alapanyagok (darálék, re-granulátum) érdekelhetnek minket akár folyamatos felvásárlással is.
Az általunk keresett műanyag alapanyagok (darálék, re-granulátum) általában :
LDPE, HDPE, PP, PP-GF, PA6, PA6.6, PA6-GF, PA6.6-GF, PS, ABS, ASA

A műanyag alapanyagokat kizárólag minőségi garanciával áll módunkban átvenni, hiszen mi a minőségre alapuló partner kapcsolatokat alakítottunk ki és szeretnénk a továbbiakban is kialakítani a műanyag alapanyag felvásárlásban, illetve a műanyag alapanyag kereskedelemben is. Érdekel minket a műanyag alapanyag (darálék, re-granulátum) mellett gyártás során keletkező műanyag hulladékok felvásárlása is, melyet műanyag hulladékok újrahasznosítás ára szakosodott partnercégünkkel a műanyag hulladék keletkezésének helyszínről szállítani is tudunk.
Az általunk keresett műanyag hulladék ok :
LDPE, HDPE, PP, PP-GF, PA6, PA6.6, PA6-GF, PA6.6-GF, PS, ABS, ASA

Cégünk 2011. Február 1.-től bérmunkában vállalja műanyag darálékok, re-granulátumok, elfekvő originált alapanyagok átcsomagolását és fémtelenítését.
Berendezésünket, mely erre alkalmas bérbe is tudjuk adni, illetve igény esetén a gép legyártását is tudjuk vállalni.

Várjuk szíves megkeresésüket!

Műanyag alapanyag felvásárlás

Műanyag alapanyag felvásárlásA műanyag alapanyag felvásárlása a műanyag hulladékok újrahasznosításához szükséges eljárás során létrejövő állapotban a legegyszerűbb. Ezek lehetnek darálékok, granulátumok és re-granulátumok. A darálék a műanyag fóliák agglomerálásával kezdődik, ez….

Bővebben

Műanyag alapanyag értékesítés

Műanyag alapanyag értékesítésA szelektíven gyűjtött műanyag hulladék 90%-át pár éve még Kínába exportáltuk, majd a környező országokba, ma már szerencsére a műanyag alapanyag 60%-a hazánkban marad, így kerülvén bele egy állandó, a gazdaságot is előrelendítő körforgásba. Vállalatunk…

Bővebben

Műanyag alapanyag szállítás

Műanyag alapanyag szállításOtthonunkban és munkahelyünkön is megszoktuk, hogy a szemetet csak levisszük, esetleg bedobjuk a ledobóba, majd azt elszállítják. A környezettudatos végfelhasználók időt és energiát nem spórolva még szét is válogatják, majd a környékén elhelyezett szelektív….

Bővebben